USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Визначено переможців конкурсу соціальних проєктів у Луцьку

10 Квітня 2024 13:20
В обласному центрі визначили переможців конкурсу проєктів соціального спрямування, розроблених інститутами громадянського суспільства у 2024 році.

Про це стало відомо 10 квітня на засіданні виконкому Луцької міської ради. Члени виконкому розглянули питання про затвердження переліку проєктів, визнаних переможцями конкурсу.

Проєкти-переможці:

- проєкт Волинського обласного благодійного фонду підтримки Луцького центру професійно-технічної освіти «Жіночими руками в допомогу ЗСУ», загальний бюджет проєкту – 82 900 гривень;

- проєкт ГО «Інсулін» під назвою «Школа адаптації для батьків та дітей з інвалідністю»; загальний бюджет проєкту – 90 800 гривень;

- проєкт ГО «Спільна справа +» під назвою «Екокультурний простір «ПриСтань» як елемент забезпечення змістовного дозвілля дітей та молоді Луцької міської територіальної громади та засіб інтерпретації локальної екоспадщини»; загальний бюджет проєкту – 88 000 гривень.

Нагадаємо, в Луцькій громаді відбувся конкурс проєктів соціального спрямування, розроблених інститутами громадянського суспільства. Метою конкурсу є розвиток партнерства з інститутами громадянського суспільства соціального спрямування та залучення їх до розв’язання соціальних проблем жителів Луцької громади, надання соціальних послуг.

Реалізація рішення про проведення конкурсу не вимагає додаткових витрат із бюджету Луцької міської територіальної громади. Кошти виділятимуть у межах програми підтримки та розвитку громадських організацій соціального спрямування на 2021-2025 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus