USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Вживає з 14-ти років: у Луцьку молоду одеситку можуть посадити через наркотики

15 Липня 2024 23:27
19-річна одеситка розкладала в Луцьку закладки з наркотиками. Лише на вулиці Потебні поліцейські знайшли близько 60-ти схованок. Як зізнається дівчина, на Волинь приїхала в серпні минулого року до коханого Романа.

Хлопець її й долучив до наркобізнесу, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Роман працював у Телеграмі. У ньому надсилалася фотографія з координатами», – розповіла обвинувачена.

Читати ще: Не продавав, а пригощав: лучанин у суді заперечує звинувачення в торгівлі наркотиками

За адресою, де обвинувачена зберігала наркотики, знайшли речовини, що містили PVP, LSD та канабіс у великій кількості. Усе це мало йти на продаж.

Дружбу із наркотиками дівчина почала дуже рано. Перший раз спробувала наркотичні речовини в 14 років. Мати її та двох молодших дітей виховувала самотужки.

Молоду одеситку обвинувачують за двома статтями Кримінального кодексу. Раніше вона судимостей не мала. Разом з адвокатом просила суд пом’якшити покарання, адже їй світить позбавлення волі аж до 12 років.

«Відчуваю себе без наркотиків добре. Не нервую. Я з ними працювала над агресією, над нервами. Я дуже знервована людина. І вони мені допомагали, якщо в мене щось траплялося», – пояснила обвинувачена.

Читати ще: Нововолинського наркоторговця посадили на 4,5 року

Захисник переконував суд не виносити рішення, бо мав здобути документи і свідчення, які характеризують дівчину з кращого боку. Каже: вона співпрацює з правоохоронними органами щодо викриття всієї компанії наркобізнесменів, яких, за словами дівчини, аж 22 людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus