USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Виживання буде під великим питанням: жителів багатоповерхівок попередили про важку зиму

15 Липня 2024 07:15
Якщо зимою температура −10°C триматиметься кілька тижнів, виживання в багатоквартирному будинку буде під великим питанням.

Про це розповів голова союзу споживачів комунальних послуг Олег Попенко в ефірі «КИЇВ24», передає ТСН.

«Дай боже, щоб погодні умови в Україні були цієї зими такі ж, як і минулої, коли в нас всього два тижні було, і то з перервою, 7-10 градусів морозу. Але якщо ми з вами подивимося на цю ситуацію по-іншому, як це було 8-10 років тому, коли температура трималась –10 градусів упродовж двох-трьох тижнів поспіль, то виживання в багатоквартирному будинку буде під великим питанням» – зауважив Олег Попенко.

Читати ще: ЄС збільшить експорт електроенергії в Україну

Він додав, що у випадку тривалих морозів понад −7°C, у багатоповерхівках по декілька тижнів не буде ані водопостачання, ані опалення.

Зауважимо, взимку 2025 на українців чекають тривалі відключення світла, опалення не для всіх та нові тарифи. Але реальна ситуація із електроенергією залежатиме від багатьох чинників, основний із яких – наскільки масованими будуть обстріли енергоструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
славний малий Показати IP 15 Липня 2024 13:38
Виживання вже давно під питанням у нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus