USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Виїхав на зустрічну: винуватець подвійної ДТП з потерпілими у Луцьку отримав умовне покарання

3 Грудня 2023 06:16
Рік умовного покарання отримав волинянин, який став винуватцем подвійної ДТП з потерпілими на проспекті Відродження у Луцьку. Він не дотримався безпечної дистанції та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим авто.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Аварія трапилася 23 вересня. Уродженець селища Мар’янівка Горохівського району Микола В. рухався на Mazda 6 зі сторони проспекту Молоді зі швидкістю 50 кілометрів на годину. Коли ж перед ним зупинився Renault Logan, водій Mazda 6, який не дотримувався безпечної дистанції, щоб уникнути зіткнення, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Hyundai Kona. Під час цього маневру, який був здійснений з перетинанням двох суцільних ліній, керманич Mazda також зачепив і Renault.

Внаслідок ДТП потерпіла водійка Hyundai Kona отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Микола В. під час розгляду справи визнав свою вину, зокрема й те, що тілесні ушкодження потерпілої сталися внаслідок його дій. Потерпіла, своєю чергою, просила суворо не карати обвинуваченого, однак наполягала на позбавленні права керувати транспортними засобами.

Врахувавши обставини справи, суд призначив Миколі В. покарання у виді одного року обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий ж термін. Це покарання представники Феміди в підсумку замінили на рік іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus