USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Витратив на азартні ігри: на Волині учень за місяць виніс із будинку сусідки 3 тисячі доларів

31 Липня 2024 22:48
На Волині учень центру професійної освіти більш як місяць обкрадав сусідку, винісши з будинку загалом 3 300 доларів США.

За це Маневицький районний суд призначив йому 5 років позбавлення волі, але замінив покарання на рік іспитового.

Як зазначається у матеріалах справи, Андрій С., який є учнем одного із центрів професійної освіти у Маневицькій громаді, ввечері 30 грудня 2023 року, відкривши двері ключем, проник у будинок сусідки. Потому він викрав із шафи 200 доларів США, що на той час становило 7596,48 гривень.

Наступного дня він повторив крадіжку, але цього разу поцупив 400 доларів США.

Читати ще: На Волині судили матір підлітка, який вибив двері і обікрав вейп-шоп «Garikoff»

Вже 4 січня 2024 року він поживився у сусідки на $500. Протягом місяця юнак ще тричі таємно проникав у будинок, поцупивши сумарно 2200 доларів. На цьому «заробітки» закінчилися, бо крадія викрили.

У суді Андрій С. у всьому зізнався та пояснив, що бачив, куди сусіди ховають ключ від вхідних дверей, а поцуплені гроші витратив на власні потреби та азартні ігри. Також додав, що матеріальну шкоду відшкодував і кається у скоєному.

Потерпіла сусідка подала до суду заяву, в якій зазначила, що претензій до обвинуваченого не має, а щодо покарання покладається на розсуд суду.

Суд за крадіжки призначив юнаку п’ять років позбавлення волі, але замінив покарання на рік іспитового строку.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus