USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Вища рада правосуддя звільнила суддю Тандира, який скоїв смертельну ДТП

20 Червня 2024 19:37
Вища рада правосуддя підтримала звільнення судді Олексія Тандира, який скоїв смертельну ДТП у травні минулого року.

Про це повідомила пресслужба ВРП 20 червня.

На засіданні Вища рада правосуддя розглянули скаргу судді Макарівського райсуду Київської області Олексія Тандира і його адвоката Олега Юрченка.

ВРП вирішила залишити без змін рішення Другої Дисциплінарної палати. Суддю Тандира притягнуть до дисциплінарної відповідальності та застосують до нього дисциплінарне стягнення у виді подання про звільнення з посади.

Нагадаємо, 26 травня 2023 року голова Макарівського райсуду Київської області Олексій Тандир скоїв смертельну ДТП на блокпосту у Києві. Суддя на смерть збив 23-річного бійця Нацгвардії Вадима Бондаренка.

На момент аварії суддя перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через смертельну ДТП Вища рада правосуддя відсторонила Тандира від виконання обов’язків судді.

Наразі Тандир перебуває у СІЗО. У травні йому продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внести заставу. Він пробуде під арештом щонайменше до 21 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 20 Червня 2024 20:34
Прості люди патріоти віддають своє життя за Україну!!! То як же із такими тан дирами та таким (не)правосуддям дальше жити і боротися? Пропадає остання надія! Лише страшне розчарування! Прикрість. Сльози. Боже, зглянься! Допоможи!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus