USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Виробник танків Leopard створив філію в Україні

Сьогодні 19:03
Французько-німецький оборонний концерн KNDS, який виробляє танки Leopard і гаубиці Caesar, відкрив дочірнє підприємство в Києві.

Про це повідомила пресслужба концерну, пише Бабель.

Дочірня компанія отримала назву ТОВ «КНДС Україна». Вона підтримуватиме співпрацю між державними установами України, «Укроборонпромом» та KNDS.

Метою створення компанії в KNDS назвали надання можливості «Укроборонпрому» обслуговувати, ремонтувати системи KNDS, серед яких танки Leopard 1 та 2, артилерійська гармата Caesar, бронеавтомобілі AMX10 RC, броньовані гаубиці PzH 2000 та самохідні зенітні установки Gepard, таким чином значно підвищуючи готовність цих систем до бойових дій.

Читати ще: «Укроборонпром» і Rheinmetall відкрили перший спільний цех з ремонту й виробництва бронетехніки в Україні

Водночас KNDS та «Укроборонпром» мають намір спільно виробляти 155-мм артилерійські боєприпаси в Україні та виготовляти запасні частини до них, використовуючи передові технології виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP Сьогодні 19:29
ще вулицю назвіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus