USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Вирішила розборонити тварин: у Луцьку ротвейлер покусав жінку

11 Липня 2023 18:30
Учора, близько 22-ї години, на вулиці Конякіна у Луцьку жінку, яка вигулювала свого пса, покусав інший собака.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Прибувши на місце, охоронці порядку і справді виявили заявницю з ранами на руці. Патрульні промили їх, обробили антисептичним засобом та забинтували кінцівку. Невдовзі на місце приїхала швидка допомога, яка надала панянці кваліфіковану допомогу.

З’ясувалося, напередодні ця жінка вийшла у двір, щоб погуляти зі своїм псом. Несподівано тварина вирвалася та побігла до сусідського собаки породи ротвейлер, якого теж саме вигулював господар. Між чотирилапими виникла сутичка, і жінка, розбороняючи тварин, отримала укуси.

Писати заяву щодо цього інциденту громадянка відмовилася. Тож з господарем ротвейлера патрульні провели профілактичну бесіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ага Показати IP 11 Липня 2023 19:20
А чому бесіду ? Ротвейлер був без намордника
Анонім Показати IP 11 Липня 2023 19:28
собаки таких порід повинні на вулиці бути в намордниках, а не 'хай гуляє собі той пес' десь там, як говорить поліцейська. За таке порушення передбачено штраф, шкода, що мізерний, але правоохоронці про це навіть не згадали. Ротвейлер внесений до списку небезпечних порід, власники повинні мати за законом страховки, щоб потерпілим компенсувати збитки, спричинені такими собаками.
Лучанка Показати IP 12 Липня 2023 08:25
Задовбали ті збоченки зі своїм кобелями без намордників на вулицях міста!!!!Закон у нас не працює,штрафів вони не платять,а Ви ходіть і бійтеся.
Лучанин до Лучанка Показати IP 12 Липня 2023 12:08
"Не бійтесь, він не кусається" - типова фраза, яку можна почути від власників собака. І не важливо чи маленький цуцик чи якийсь собацюра. Невже не зрозуміло, що вже наявність собаки, особливо великої, спричиняє чималий дискомфорт іншим громадянами. Крім того, більшість власників зовсім не прибрають "купки" за своїми улюбленцями. Тому проблема присутня і її ніхто не вирішує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus