USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Вирішував робочі питання зі знайомою: у Луцьку водій Jeep, який пив коньяк в авто, заперечував вину на суді

8 Липня 2023 14:51
В обласному центрі Волині судили водія, який під час комендантської години пив коньяк у своєму авто. На суді чоловік стверджував, що вирішував зі своєю знайомою робочі питання, але автомобілем не керував.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

У протоколі вказано, що 8 грудня минулого року близько першої години ночі Юрій Б. керував Jeep Grand Cherokee на вулиці Привокзальній, 28, маючи ознаки алкогольного сп’яніння. Від освідування водій відмовився, чим вчинив правопорушення, передбачене частиною 1 статті 130 КУпАП.

Але у судовому засіданні Юрій Б. своєї вини не визнав. Чоловік пояснив, що до моменту складання відносно нього адміністративних матеріалів, він знаходився зі своєю знайомою в авто Jeep Grand Cherokee, вирішуючи робочі питання. Згодом вони вирішили випити коньяку. Через деякий час до автомобіля під’їхали поліцейські, які інкримінували йому керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, запропонувавши пройти огляд. Однак він відмовився це зробити, бо не керував автомобілем, тому підстав для огляду не було.

Адвокат правопорушника Лавренчук О.В. також просив закрити провадження у справі відносно його підзахисного, бо на думку захисника, в його діях відсутній склад інкримінованого правопорушення.

На переконання суду доказу все ж підтверджують вину Юрія Б., адже на відеозаписі події зафіксовано, що він не заперечував факту керування автомобілем.

В підсумку представники Феміди оштрафували керманича на 17 тисяч гривень та на рік позбавили його права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 8 Липня 2023 21:55
Мусара як завжди хотіли розвести
100 процентів до Сергій Показати IP 9 Липня 2023 16:29
Тебе вже розвели?
Пупкін Показати IP 10 Липня 2023 17:30
Нефіг їздити пяненьким в комендантську годину, номер обійшовся б дешевше, Тай права були б на місці! Скупий платить двічі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus