USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Випили, побилися й помирилися: лучанин опинився на лаві підсудних за побиття товариша

17 Березня 2024 09:38
Дружні посиденьки за чаркою завершилися бійкою. На лаві підсудних – лучанин, який під час застілля та сварки побив знайомого.

Як так сталося та що загрожує чоловіку – у сюжеті ТРК «Аверс».

Лучанина судять за умисне завдання тілесних ушкоджень. Як йдеться у матеріалах справи, двоє чоловіків розпивали алкогольні напої вдома у обвинуваченого. Під час застілля щось не поділили та почали з'ясовувати стосунки кулаками. Під час бійки потерпілий отримав численні травми голови, тоді його доправили до медзакладу.

«Відбувся судовий розгляд у кримінальному провадженні про обвинувачення Пісарєва, який під час спільного розпиття алкогольних напоїв із потерпілим Боснюком завдав останньому тяжких тілесних ушкоджень. Сьогодні провели судовий розгляд практично весь, оскільки обвинувачений вину визнав повністю. Застосували скорочений порядок дослідження доказів. На наступне засідання заплановані судові дебати», – розповів прокурор Денис Шубін.

Обвинувачений своєї вини не заперечує та щиро розкаюється. Мовляв, справді під час застілля виникла бійка, та що стало причиною – не пам’ятає. Пригадує лише, скільки випили за вечір: спочатку 400 грамів, а потім ще 500 грамів горілки.

Потерпілий каже, що з обвинуваченим давно знайомий. Він також не пам’ятає причини конфлікту. Просить суд суворо не карати товариша та запевняє, що давно йому пробачив.

Однак обвинуваченому чоловіку загрожує від п’яти до семи років ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus