USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Випускницю з Рожища, яка склала НМТ на 600 балів, нагородили грошовим сертифікатом

25 Серпня 2023 22:43
Рекордні 600 балів з Національного мультипредметного тесту у Волинській області отримали троє школярів, серед яких – випускниця Рожищенського ліцею №4 Катерина Фіщук.

Катерина – перша випускниця у громаді, якій вдалося здобути максимальну кількість балів з усіх трьох предметів, інформують у міськраді.

Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук від імені громади за участі представників гуманітарного відділу та навчального закладу вручив Катерині Фіщук сертифікат на 30 тисяч гривень.

Наразі Катерина Фіщук здійснила свою мрію і стала студенткою Київського Національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю біотехнологія та біоінженерія.

А складниками рецепту успіху здобуття максимальних балів з усіх трьох предметів, на думку Катерини Фіщук, є наполегливість у навчанні, зацікавленість, віра у власні сили та трішечки удачі.

Випускниця подякувала своїм вчителям-наставникам Марії Демчук, Людмилі Зелінській та Марії Матвійчук за науку та підтримку, а майбутнім випускникам порадила наполегливо працювати – і результат буде неодмінно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus