USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Виправдовував збройну агресію РФ: переселенця на Волині засудили до 2 років тюрми

20 Вересня 2022 14:40
На Волині суд визнав 41-річного уродженця Донеччини винуватим у виправдовуванні та визнанні правомірною збройної агресії російської федерації проти України і умисних діях із розпалювання національної та релігійної ворожнечі і ненависті, поєднаних із погрозою насильством.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Доведено, що чоловік, виїхавши на територію Луцького району як внутрішній вимушений переселець з місць ведення бойових дій, активно пропагував підтримку російської агресії, виправдовував та визначав її правомірною.

Окрім того, пропагандист погрожував місцевому священнику, його родині та прихожанам Православної української церкви. Постійно погрожував висловами на кшталт: «После прихода россиян все нацики и представители восточных областей, которые их поддерживают будут ... уничтожены...», «Будем резать вас, уничтожать вас, издеваться над вами, вашей семьей, всеми нациками и священниками».

Наступних два роки він проведе за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ПТН ХЛО Показати IP 20 Вересня 2022 14:52
Мало дали, треба було посадити більше ніж на 2 роки виродка.
Радувець Ларіса Показати IP 20 Вересня 2022 16:52
Треба було скотину вивезти додомцю, а там удобрив би Донецьку землю, падло кацапське
Анатолій Показати IP 20 Вересня 2022 18:48
суддю разом на зону зцею нечистю кацапською

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus