USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Виправдали ще двох охоронців ексвласника телеканалу Zik, якого підозрюють у смертельній ДТП

16 Грудня 2020 11:27
Галицький районний суд Львова виправдав двох охоронців бізнесмена Петра Димінського, яких підозрювали в наданні неправдивих свідчень у справі про смертельне ДТП, у якій Димінський є головним підозрюваним.

Як повідомляє Громадське, відповідні вироки суд ухвалив 7 грудня і 9 грудня.

Зокрема, в одному з виправдальних вироків суд зазначив, що оцінити неправдивість свідчень охоронця об’єктивно неможливо, оскільки ще немає вироку суду у справі про ДТП, а отже, немає з чим порівнювати його покази.

Крім того, суд визнав «неналежними й недопустимими» докази, наведені стороною обвинувачення – копію протоколу огляду місця ДТП та її схему, – оскільки «більшість сторінок цього документа не читається».

Так само суд відхилив долучену до справи експертизу ДНК на внутрішній оббивці автівки, яка збила людину: вона, на думку суду, спростовує попередні, а ті так само не змогли остаточно встановити, що саме Петро Димінський був за кермом на момент аварії.

12 листопада цього року Галицький райсуд Львова виправдав третього охоронця Димінського, якого так само звинувачували в наданні неправдивих свідчень. Своє рішення суд базував на висновках поліграфічної експертизи.

Нагадаємо, 18 серпня 2017 року поблизу села Ямельня на Львівщині Mercedes, що належить Петрові Димінському, в’їхав у легковик, за кермом якого була 31-річна Наталія Тріла. Жінка померла на місці. Провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Сам Петро Димінський 22 серпня виїхав закордон. Після цього в Україну він не повертався.

15 грудня Національна поліція оголосила Петра Димінського у розшук, а 1 березня Димінському суд заочно обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Попри це, Петро Димінський продовжує вільно подорожувати Європою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ян Показати IP 16 Грудня 2020 12:20
Що тут коментувати....он в статті нижче злодія за цукерки посадили. А тут суд недобачає вини винуватих... По чім совість , пан чи пані суддя ?
Сталін Показати IP 16 Грудня 2020 12:26
От після таких рішень треба тідьки суд Лінча!!!((
911 Показати IP 16 Грудня 2020 12:32
Тобто вся правда тепер за цим масоном котрий вбив дівчину. Суд курва потрібно клінчуватиза такі рішення . Справедливості заради. сволочі. Щоб ваші дружини вмивалися вашими сльозами як ви робите.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2020 13:16
почему вдруг Татьяна Черновол должна сесть за убийство? Ведь это всего лишь путь через тернии к звёздам.. .. Убийство беркутовцев на майдане прямо в затылок - признание львовянина Ивана Бубенчика в прямом эфире. После - возбужденный прокурор Горбатюк оправдывается, что Бубенчик мог убить кого угодно из правоохранителей, фигурант - святой, ведь закон об «освобождении участников майдана от любых преступлений» никто не отменял. Суды по Бубенчику сопровождались массовыми акциями протеста, давлением на судей и противоправными действиями националистов. Бубенчик свободен. Убийство Олеся Бузины 16 апреля 2015-ого. Арсен Борисович рассказывал, что подозреваемые известны, это подтвердило не просто банальное следствие, а и ряд ДНК экспертиз с места преступления. По версии следствия, убийцы - Медведько и Полищук (известные участники праворадикальной С14). Суды по Медведько и Полищуку сопровождались массовыми акциями протеста, давлением на судей и противоправными действиями националистов. Медведько свободен, а в 2019 году еще и был избран членом наблюдательного совета НАБУ. Убийство Ивана Кузнецова Сергеем Стерненко. Все происходило в прямом эфире (кишки наружу). Как установило следствие, бежать стометровку за нападавшим и зарезать его ножом - не считается самообороной. Суды по Стерненко сопровождались массовыми акциями протеста, давлением на судей и противоправными действиями националистов. Сергей Стерненко на свободе и занимается блогерством в сфере шоубизнеса. Убийтсво Павла Шеремета в июле 2016-ого. Взрыв в центре Киева, слезы коллег в прямых эфирах всех каналов, дело чести для каждого пафосного чиновника. В декабре прошлого года следствие на всю страну, глядя в глаза президенту, сообщило, виновные-исполнители - Антоненко, Дугарь и Кузьменко. Рассказывать чем сопровождались суды? Подозреваемые до сих пор под следствием с перспективой развала дела и освобождения. Убийтсво мужчины в офисе партии регионов в феврале 2014-ого. Поджигала офис Татьяна Черновол с группой лиц. Вчера Татьяне вручили обвинение в убийстве. Сядет ли Таня? Очевидно, нет Сядет ли хоть кто-то из вышеперечисленных подозреваемых? Очевидно, нет Стал ли Зеленский приговором для всей касты неприкасаемых времен Порошенко? Очевидно, наоборот Очевидно, да - это становление целого пула неприкосновенных «героев», звезд современной уличной демократии. Становление тех самых, которые из подозреваемых вырастают в прокуроры. Их не сможет посадить никто (уже и не попытается). Весна для них не придёт. Чего, к огромному разочарованию, не скажешь уже о зеленых новичках. Их никто не защитит. И, пожалуй, это главное достижение всех украинских переворотов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus