USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.58

Випав з вікна: загинув британський співак Ліам Пейн з One Direction

Сьогодні 08:28
Британського співака й ексучасника попгурту One Direction Ліама Пейна знайшли мертвим у Буенос-Айресі біля готелю Casa Sur. Йому був 31 рік.

Про це передає Бабель із посиланням на BBC.

Правоохоронці зʼясували, що Пейн упав з із третього поверху готелю. На час прибуття медиків чоловік помер від важких травм. За даними поліції Буенос-Айреса, поліцейські на місці події спочатку реагували на повідомлення «про агресивного чоловіка, який, можливо, був під впливом наркотиків і алкоголю».

На початку цього місяця Ліам Пейн відвідав аргентинський концерт свого товариша по групі One Direction Найла Хорана. А за кілька годин до смерті написав у Snapchat: «Це чудовий день тут, в Аргентині».

Коли зʼявилися новини про смерть співака, біля готелю почали збиратися його фанати, що змусило поліцію огородити вхід. Дехто запалив лампадки, щоб вшанувати Пейна.

Читати ще: У ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків

Ліам Пейн народився 29 серпня 1993 року, двічі ставав учасником британського телевізійного шоу X Factor – у 2008 та 2010 роках. Під час другої спроби він виконував пісню Cry Me A River Джастіна Тімберлейка, а згодом приєднався до інших обдарованих конкурсантів. Тоді він та Найл Хоран, Зейн Малік, Гаррі Стайлз та Луї Томлінсон заснували гурт One Direction, який став одним із найуспішніших в історії попмузики. За шість років гурт розпався, кожен пішов власним шляхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus