USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

«Винесли все до трусів»: Ніна Матвієнко розповіла, як окупанти обікрали квартиру сестри

13 Квітня 2022 02:00
Українська артистка Ніна Матвієнко розповіла, що окупанти пограбували квартиру її сестри під Києвом.

Перебуваючи в Бучі, вони мародерили в багатьох квартирах. Тому з нещодавно придбаного помешкання сестри Ніни Матвієнко винесли чимало, пише УНІАН.

Зірка уточнила, що російські військові пробиралися в квартири місцевих жителів уночі, щоб їх ніхто не помітив.

«Я була здивована тим, що це сталося так швидко і вночі, як справжні бандити, злодії, лиходії... А воно так і є! І що вони мололи всі ці роки? Як могли розповідати, що ми брати і сестри? За що все це? За що нас вбивати, ґвалтувати цих молодих дівчат?» – сказала співачка.

Матвієнко зізналася: з квартири сестри винесли абсолютно все, «до трусів».

"У моєї сестри в Бучі розвалили будинок. Вона тільки купила квартиру, все вклала туди. А ця банда кадировська все повиносила з дому – до трусів повиносила. Голодранці! Я ще такого убозтва не бачила. Це звірина, душогуби, це сарана, яка сьогодні знищує все живе», – емоційно висловилася знаменитість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus