USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Вилучили гроші за кошенят: чиновника Держпраці Волині судять за хабар

Сьогодні 19:29
Третій рік поспіль судять уже колишнього працівника управління Держпраці Волині. Його підозрюють у вимаганні грошей у підприємців. Взамін він нібито закривав очі на виявлені порушення. Слідчі задокументували два епізоди. На них і ґрунтується обвинувачення.

Нагадаємо, 1 квітня 2021 року правоохоронці оприлюднили фото із затримання волинського посадовця під час одержання частини хабара. Інспектора затримали на гарячому після одержання від підприємця двох квитанцій про перерахунок на картку 20 тисяч гривень. Чеки були оброблені спеціальною речовиною, яка проявилася під люмінесцентною лампою, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За інформацією правоохоронців, посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагав від підприємця 40 тисяч гривень за непритягнення його до відповідальності за виявлені порушення в додержанні законодавства про працю.

Поліцейські задокументували два факти вимагання та одержання неправомірної вигоди в сумі 20 тисяч гривень двома перерахунками по 10 тисяч гривень на банківську картку.
Нині справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді. Вироку досі немає.

Як повідомив прокурор, в інспектора рід час слідчих дій було вилучено дві квитанції, банківські картки, мобільний телефон і навіть штани.

Удома в посадовця провели обшуки: перерили все в пошуках тієї картки, на яку скинули ймовірний хабар. Тоді її не знайшли, однак виявили блокнот чоловіка і підозрілу записку з цифрами, всередині якої була готівка. Як виявилося, це гроші за вторгованих породистих кошенят, яких розводить дружина інспектора. Блокнот і готівку вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus