USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Вилами – по нозі, граблями – по голові: у Луцьку покарали пенсіонера, який побив дружину

27 Жовтня 2024 19:24
Волинському пенсіонеру, який побив дружину, призначили 850 гривень штрафу та виплату моральної шкоди потерпілій.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався удень 15 червня 2024 року в Луцькому районі. Під час конфлікту з дружиною Микола О. завдав їй удару господарськими вилами у гомілку та удару граблями в голову. Потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження у вигляді рани та забою.

Читати ще: Син – за батька, донька – за матір: волинянина судять, бо вдарив дружину граблями

Обвинувачений свою вину не визнав. Мовляв, потерпіла першою спровокувала конфлікт, бо обзивала його нецензурними словами та забирала тачку, коли він робив домашні справи. Стверджував, що жінку не бив, а лише відштовхував її з метою самозахисту.

Натомість потерпіла зазначила, що біля дому до неї підійшов обвинувачений, з яким у неї виникла словесна перепалка. Після цього він вдарив її, а потім донька викликала швидку допомогу та поліцію. Жінка наполягала на суворому покаранні для обвинуваченого і просила стягнути з нього 20 тисяч гривень моральної шкоди.

Читати ще: За 20 ударів – 20 тисяч компенсації: на Волині пенсіонер побив вчительку, коли забирав курку

Дії волинянина кваліфікували за ч. 1 ст. 125 КК України, тобто як завдання легких тілесних ушкоджень. Відомо, що чоловіка вперше притягують до криміналу.

Суд визнав Миколу О. винним та призначив йому 850 гривень штрафу. Також він має обов’язково пройти тримісячну програму для кривдників. Цивільний позов задовольнили частково, тому потерпіла отримає 13 тисяч гривень за моральні збитки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 27 Жовтня 2024 23:16
НА А ХА ПЕНСІОНЕРУ ДРУЖИНА?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus