USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Викрадення автомобіля у Луцьку: поліція повідомила деталі інциденту

1 Квітня 2021 10:55
У Луцьку поліція затримала чоловіка, який погрожуючи зброєю викрав автомобіль.

Інцидент трапився учора ввечері по вулиці Конякіна у місті Луцьку, повідомляє поліція Волині.

Невідомий чоловік, з пістолетом у руках, сів в автомобіль 23-річного місцевого жителя та пригрозив підірвати гранату. Заявник вийшов з транспортного засобу та зателефонував у поліцію.

На місце пригоди відразу направилися співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП, бійці спецпідрозділу «Світязь», оперативники, слідчо-оперативна група поліції.

За підозрою у вчиненні кримінального правопорушення поліцейські затримали 43-річного лучанина. У нього вилучили пістолет, схожий на ТТ та 8 набоїв різного калібру. Їх направлять на дослідження. Гранати у зловмисника не було.

Його затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Квітня 2021 18:27
на спідах товариш був?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus