USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Вихователька з Волині – у топ-50 найкращих вихователів за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024

11 Жовтня 2024 23:21
11 жовтня у Києві відбулась масштабна освітня подія – «Всеукраїнський день дошкілля: форум інноваційних ідей», де зустрілися найкращі представники дошкільної галузі України. Подія організована ГС «Освіторія» і Міністерством освіти і науки України за підтримки Маріупольського державного університету і Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за фінансування Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ) через Німецький банк розвитку (KFW).

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Форум спрямований на підтримку креативності й інновацій у дошкільній освіті в складний час, а також на підвищення престижу професії вихователя та зміцнення професійної спільноти. Також захід має на меті започаткувати рух лідерів-інноваторів, які визначатимуть майбутнє дошкільної освіти в Україні.

Серед 353 педагогів-дошкільників України в ТОП-50 найкращих вихователів в номінації «Дошкілля» за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024 увійшла Дарія Алєйнікова – вихователька володимирського закладу дошкільної освіти № 8 «Вишиванка» (директор – Зоряна Гузь, вихователь-методист – Тетяна Балабанова).

Читати ще: Вишивка бактеріями: мікробіологиня з Волині перемогла у Всеукраїнському конкурсі

«Вітаємо з перемогою пані Дарію та весь колектив «Вишиванки»! Це заслужена перемога, адже в ній багато сил і прагнення. Бажаємо, щоб ця чудова подія надихала усіх на великі досягнення!» – йдеться у пвідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus