USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Вихователька з Волині отримала премію Верховної Ради України

1 Жовтня 2021 21:30
29 вересня у Києві нагородили премією Верховної Ради України педагогічних працівників виховательку міського закладу дошкільної освіти № 7 «Волиняночка».

Вихователь-методист закладу дошкільної освіти № 7 «Волиняночка» Галина Володимирівна Рудь представляла дошкільних працівників міської громади та Волинської області у нагородженні щорічною Премією Верховної Ради України педагогічних працівників. Урочистий захід відбувся у приміщенні Верховної Ради України. Премію вручив Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, йдеться на сайті міськради Володимира-Волинського.

Галина Володимирівна є автором дев’яти методичних посібників («Частини доби», «Чарівний гарбуз», «На казковій галявині», «Дитина в світі LEGO» «Небезпечна оселя», «Диво-куб», «Буду я природі другом», «Чарівні фігурки», LEGO-лепбук «Секрети осені») та трьох публікацій з дошкільної освіти, які друкувалися у всеукраїнських фахових виданнях, які активно використовуються педагогами міста, області та держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus