USD 40.75 41.00
  • USD 40.75 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Виявили 2,51 проміле алкоголю: водій, який їздив у комендантську годину п’яним по Луцьку, заплатить 17 тисяч

1 Червня 2024 23:34
Водій Nissan X-Trail, який їздив п’яним у комендантську годину в Луцьку, заплатить 17 тисяч гривень штрафу. Також його на рік позбавили водійського посвідчення.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Зазначається, що 20 квітня 2024 року о 04:26 ранку Дмитро Г. керував автомобілем по вулиці Електроапаратна, 3. Його зупинили поліцейські і помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Читати ще: У Луцьку на п’яному водінні вдруге за рік попався водій Audi, якого позбавили посвідчення в 2018 році

Водій пройшов тестування на приладі Drager, результат якого засвідчив 2,51 проміле алкоголю в крові. Згодом чоловік подав заяву до суду про визнання вини, але на судове засідання не прибув.

Вину водія також підтверджували поліцейський протокол, чек приладу Drager, акт огляду на стан алкогольного сп’яніння, відеозапис із місця події.

Читати ще: На Волині водій ВАЗа двічі за день попався п’яним за кермом

У підсумку суд визнав Дмитра Г. винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП. Його оштрафували на 17 тисяч гривень з позбавленням прав на один рік.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus