USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Виявлено 86 рослин: судили волинянина, який вирощував коноплю біля будинку

Сьогодні 18:45
Уродженець Ратного вирощував коноплю біля свого дому. За це він отримав два роки умовного терміну.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду.

Наприкінці травня 2024 року Сергій В. посіяв коноплю біля будинку. Він прополював, поливав та доглядав за рослинами, але намірів збувати наркотичний засіб не мав.

Проте 23 липня під час проведення огляду працівники поліції виявили та вилучили 86 рослин конопель. Також вдома знайшли пристрій для куріння наркотиків.

Читати ще: На Волині ледь не посадили пенсіонера, який вирощував дві сотні рослин конопель біля дому

Обвинувачений свою провину повністю визнав, розкаяся, просив суворо не карати. З його слів, обробляв і вирощував коноплю для власного споживання. Відомо, що він не працює, розлучений, має на утриманні двоє дітей, характеризується посередньо, раніше притягувався до адмінвідповідальності.

Суд кваліфікував дії волинянина за ч.2 ст.310 КК України, тобто як незаконний посів та вирощування конопель.

Сергія В. визнали винним і призначили йому три роки позбавлення волі. Але реальне покарання замінили на два роки іспитового строку. Також він заплатить три тисячі за проведення експертиз.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus