USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Видатний камбек: Шахтар здобув видовищну перемогу у 2-му турі Ліги чемпіонів

4 Жовтня 2023 22:08
У середу, 4 жовтня, відбувся поєдинок другого туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА, в якому «Антверпен» приймав донецький «Шахтар».

Гра проходила на стадіоні «Босейлстадіон» в Белігії і завершилася з рахунком 3:2 на користь гостей, передає УНІАН.

Футболісти бельгійського клубу дуже швидко повели в рахунку – вже на 3-й хвилині зустрічі відзначився Арбнор Муя. На 33-й хвилині Мішель-Анж Баліквіша подвоїв перевагу «Антверпена», забивши з передачі Артура Вермерена.

У другому таймі «Шахтарю» вдалося зробити неймовірний камбек і повністю перевернути перебіг зустрічі. Спочатку на старті другої половини зустрічі Данило Сікан відіграв один м’яч. Потім на 71-й хвилині ударом зі штрафного гол забив Ярослав Ракицький і зрівняв рахунок у грі. Ще через п’ять хвилин Данило Сікан оформив дубль і вивів «Шахтар» вперед.

У компенсований час бельгійці могли зрівняти рахунок та вирвати нічию у цій грі, але досвідчений захисник Тобі Алдервейрелд не зміг реалізувати пенальті.

«Антверпен» – «Шахтар» – 2:3

Голи: Муя, 3, Баліквіша, 34 – Сікан, 48, 76, Ракицький, 71

«Антверпен»: Бюте, Вейндал (Іленіхена, 83), Кулібалі, Алдервейрелд, Батає, Кейта (Юсуф, 83), Вермерен, Еккеленкамп (Валенсія, 74), Баліквіша, Янссен, Муя (ван ден Бош, 87)

"Шахтар«: Різник, Конопля, Матвієнко, Ракицький, Азаров, Степаненко, Судаков, Назарина, Зубков, Криськів, Сікан (Швед, 87)

Попередження: Кейта (12), Янссен (37) – Конопля (36), Ракіцький (66), Сікан (82)

У першому турі групового раунду Ліги чемпіонів «Шахтар» програв «Порту» (1:3), а «Антверпен» був розгромлений «Барселоною» (0:5). Таким чином, після двох турів «гірники» з 3 балами посідають третє місце. «Антверпен» (0 очок) – останній.

У третьому турі Ліги чемпіонів «Шахтар» зіграє проти «Барселони», а «Антверпен» зустрінеться з «Порту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus