USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Вибух у центрі Мелітополя: серед поранених – племінниця гауляйтера

30 Травня 2022 13:16
Уранці 30 травня в Мелітополі поблизу «ТЦ Квартал», де розташований будинок колаборанта Євгена Балицького, який оголосив себе «губернатором», прогримів вибух.

За попередніми даними, постраждали троє осіб: дві дівчини та чоловік, повідомляє НВ з посиланням на РІА «Мелітополь».

Видання пише, що вибух спричинив паніку у російських окупантів. У місті вулицями їздить військова техніка, виють сирени.

Місцеві жителі повідомляють, що оточено центральну площу. Саме на площі у ДК Шевченка перебуває так звана «військово-цивільна адміністрація» колаборантів.

У розпорядженні РІА «Мелітополь» з’явилися кадри, на яких видно, як на ношах медики несуть поранену. Є інформація, що поранення отримала Євгенія Зайцева – дочка покійного Олега Балицького, брата колаборанта Євгена Балицького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus