USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Вибачте, що мало»: військових волинської бригади розчулив грошовий переказ школяра

8 Березня 2022 16:23
Воїнів волинської 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого зворушив грошовий переказ дитини, який вони отримали на свій рахунок.

Про це повідомляється на сторінці бригади у Facebok.

Зазначається, що школяр перерахував на рахунок воїнів 30 гривень. «Хлопці, вибачте, що так мало. Я лише школяр, тож кидаю, що є. Бережіть себе. Дякую вам за те, що ви є», – написав хлопець.

У бригаді повідомили, що вирішили не вказувати ім’я та прізвище хлопчика. «Але ми плакали, читаючи цю виписку з банку», – йдеться у дописі бригади.

Воїни додали, що пишаються згуртованістю українців та їхньою вірою в ЗСУ. «Ми з максимальною користю використаємо кожну надіслану вами гривню, – як було написано в ваших банківських виписках: «На зворотні квитки москаликам», «На пулі для ї#аної руссні. Слава Україні», «Допомога ЗСУ(Богу)».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus