USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Вулицю в Маневичах відремонтують за 18 млн

3 Травня 2021 19:49
Капітальний ремонт заплановано на вулиці Зільберта в Маневичах.

Відкриті торги для пошуку підрядника на платформі Prozorro уже оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 13 травня, аукціон розпочнеться 14 травня.

Очікувана вартість робіт становить 15 794 307 гривень.

Капітальний ремонт включатиме підготовлювальні роботи, розробку та ущільнення ґрунту, планування насипів, посів газонів, улаштування нового дорожнього одягу з піщано-щебеневих основ і покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей, розлив бітуму, укріплення узбіч, улаштування з’їздів, тротуарів із фігурних елементів брукування, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки, проведення зовнішнього освітлення, монтаж світлодіодних світильників, заземлення опор, влаштування камер зовнішнього огляду, пусконалагоджувальні роботи.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, досвіду виконання аналогічних робіт та обладнання, зокрема бортових автомобілів, тракторів, навантажувачів, екскаваторів, дорожніх котків, асфальтоукладальників, кранів та ін.

Усі роботи мають завершитися до 31 грудня 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зільберт Показати IP 3 Травня 2021 19:57
Вони там вдарились головами? 18 мільйонів?? Це має бути топова вулиця Маневич, а покриття має бути з підігрівом ,з вело доріжкою та освітленням...ну ну
Можливо Показати IP 3 Травня 2021 19:59
І Леніна вернуть на місце

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus