USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

Вулицю в Ковелі реконструюють за понад 20 млн

5 Травня 2023 21:51
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендер на реконструкцію вулиці Відродження в Ковелі. Відновити мають ділянку від вулиці Тараса Боровця до фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 6 травня. Аукціон розпочнеться 8 травня.

Очікувана вартість реконструкції вулиці Відродження в Ковелі становить 23,436 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, за ці гроші мають здійснити наступні роботи: холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розбирання покриттів, демонтаж електничних залiзобетонних опор, демонтаж автобусної зупинки, видалення дерев, корчування пнів, улаштування нового дорожнього одягу з гарячих асфальтобетонних сумішей, улаштування тротуарів із бруківки, облаштування автопавільйону, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки, влаштування перильного огородження та обмежувальних стовпчиків, облаштування водовідведення та забезпечення вуличного освітлення.

Реконструкцію мають закінчити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме мінімум п’ять років.

Нагадаємо, Ковельська міська рада має намір за понад 400 тисяч гривень продати з аукціону земельну ділянку площею 0,4885 гектара, розташовану на території колишньої Тойкутської сільради. Вид цільового призначення ділянки – для будівництва та обслуговування паливно-заправного пункту та майстерні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Травня 2023 20:27
Краще далі дорогу зробіть, там не то що їздити, там вже ходити неможливо...а не більш менш норм асфальт псувати...а потім після ремонту дороги не забудьте як завжди поміняти труби...
Підпільник Кіндрат Показати IP 6 Травня 2023 22:16
20 млн.... в Україні війна.- то ж скільки буде МАВІКів для ЗСУ.??!!
Небайдужа Показати IP 7 Травня 2023 08:51
Черговий дерибан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus