USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Вулицю у волинському місті відремонтують за майже 9 млн

30 Липня 2023 21:06
У Ковелі цього року запланували відремонтувати вулицю Леонтовича. Вартість робіт оцінили в понад вісім мільйонів гривень.

Тендер на капітальний ремонт на сайті держзакупівель оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Пропозиції учасників приймають до 3 серпня.

Очікувана вартість капітального ремонту вулиці Леонтовича в Ковелі становить 8,83 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до технічного завдання, мають здійснити наступні роботи: розбирання покриттів і основ, розбирання дерев’яних парканiв, перекладання горловин колодязiв, улаштування нового дорожнього одягу з гарячих дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, облаштування тротуарів із бруківки, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, заміна трубопроводів каналізації та водопостачання, улаштування колодязів, встановлення пожежних гідрантів тощо.

Ремонт хочуть завершити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на новий дорожній одяг становитиме п’ять років.

Як ми писали, в Ковелі цього року планують відремонтувати перехрестя вулиць Театральної – Сагайдачного. Вартість робіт оцінили в понад шість мільйонів гривень.

Нагадаємо, в Ковелі за вісім мільйонів гривень планують відремонтувати вулиці Зелену, Катерини Бородюк, Червоного Хреста та Федьковича. У місті запланували провести поточний ремонт вулиць Симоненка, Петра Могили, Українських добровольців, Зарічна, Генерала Миколи Шаповалова, Героїв УПА та Олени Левчанівської. Вартість робіт оцінили в майже 10 мільйонів гривень.

До кінця літа в Ковелі запланували навести лад на вулицях Липинського, Космонавтів, Данила Нечая та Богуна. На їхній поточний ремонт витратять понад 10 мільйонів гривень.

У місті хочуть цього року провести реконструкцію вулиці Відродження. На роботи спрямують понад 23 мільйони гривень.

До жовтня в Ковелі відремонтують вулиці Олексія Тихого, Генерала Чупринки, Корольова та Кільцева. На ремонт витратять 15 мільйонів гривень.

Також у місті відремонтують вулиці Чигиринську, Миколайчука, Олеся Гончара, Північну та Богдана Хмельницького. На ці роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патрон Показати IP 30 Липня 2023 21:28
А ви чули іде війна, які ремонти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus