USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Вулицю Косачів у Ковелі відремонтують за понад шість мільйонів

10 Червня 2024 14:28
У Ковелі запланували поточний ремонт вулиці Косачів – від вулиці Театральної до вулиці Драгоманова. На роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.

Торги на ремонт на сайті prozorro.gov.ua оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Пропозиції учасників приймають до 11 червня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Косачів – 6,113 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, ремонт включатиме улаштування каналізаційних колодязів, улаштування дощоприймальних колодязів, улаштування дорожніх корит, знімання асфальтобетонних покриттів доріг, улаштування основ, розливання дорожньої емульсії, улаштування вирівнювального шару, вирівнювання профілю, улаштування покриттів із бруківки, нарізування швів в асфальтобетоні, розливання в’яжучих матеріалів, улаштування одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок і тротуарів тощо.

Роботи мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме один рік.
Читати ще: Дорогу Камінь-Каширський – Ковель просять відремонтувати

Нагадаємо, завершено роботи з модернізації автомобільного пункту пропуску Ягодин–Дорогуськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександр Показати IP 10 Червня 2024 17:31
а чому не за мільярд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus