USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Вулиця України: МЗС спонукає інші країни змінити адреси російських посольств

29 Березня 2022 07:05
Міністерство закордонний справ України закликає країни світу змінити адреси російських посольств і консульств на вулицю України.

Для цього вже навіть створили відповідні петиції для голосування у різних країнах світу, пише 24 канал.

У МЗС повідомили, що на сайті проєкту Ukraine street є посилання на петиції про перейменування вулиць із російськими посольствами та консульствами у 53 містах у 34 країнах світу.

Автори проєкту вважають, що це був би простий, але значущий акт символічної підтримки українського народу, який захищає цінності свободи та демократії.

Росія з її лідером Володимиром Путіним демонструє слабкі історичні знання про Україну. Росія ніби забуває, що Україна – суверенна держава. Проходячи вулицею України до своїх посольств і консульств, російські дипломати отримували б чудове щоденне нагадування про суверенітет України, – йдеться на сайті проєкту.

Додамо, що кілька європейських країн уже змінили адреси російського посольства на вулицю України. Йдеться про Албанію, Литву та Латвію. Також це планують зробити Данія, Польща та Ірландія.

Ініціатором проєкту про перейменування вулиць російських консульств виступає Be-it Agency, що входить до консалтингової групи One Philosophy на платформі We Are Ukraine за підтримки IT-компанії DForce.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus