USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Втекти не вдалося: волинські патрульні затримали двох людей з наркотиками

23 Серпня 2024 21:26
Учора, патрулюючи вулицею Вишенського в Луцьку, правоохоронці помітили двох осіб, які, побачивши службовий автомобіль, різко змінили напрямок руху. Інспектори вирішили поспілкуватися з громадянами та провести поверхневу перевірку.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Під час поверхневої перевірки у 28-річної жінки виявили паперовий згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору та предмети для куріння.

Читати ще: У волинянина знайшли гранати, автомат, набої і наркотики

Наразі відомо, що за цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus