USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Втекла з мамою від війни: у Британії розслідують загадкову смерть 14-річної українки

8 Березня 2023 06:44
У Великій Британії в графстві Девон знайшли непритомною 14-річну дівчинку з України, яка згодом померла в лікарні. Вона разом з мамою виїхала через напад Росії на нашу державу.

Про це пише ТСН з посиланням на dailymail.co.uk.

Відомо, що дівчинку звали Альбіна Євко. Вона жила в Доуліші у місцевій родині, яка прихистила її та матір. Дівчинка ходила до місцевої школи та добре навчалась.

Мати дівчинки Інна Євко сказала в заяві поліції Девона і Корнуолла: «Я і моя сім'я спустошені втратою нашої прекрасної Альбіни. Ніщо не зможе замінити її в наших серцях. Ми просимо поважати наше приватне життя в цей неймовірно болючий час».

Дитина загадково зникла у суботу ввечері. Одразу після цього її мати звернулась до поліції і ті почали пошуки. Дівчинку знайшли непритомною на місцевому пляжі. Альбіну гелікоптером доправили до місцевої лікарні, проте вона померла.

Директор коледжу Доуліш, де Альбіна була ученицею 9 класу, Сем Бенкс розповів, що дівчинка була доброю та врівноваженою.

Близька подруга сім'ї, яка також живе у Доуліші, розповіла, що Альбіна була розумною дитиною, вона любила малювати та завжди слухалась матері.

Учні місцевої школи, яку відвідувала Альбіна, описують дівчину як добру і турботливу людину.

Британська поліція розслідує причини смерті Альбіни: шукає свідків та вивчає відео з камер спостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus