USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Встелена квітами дорога: поблизу Луцька прощалися з Захисником Миколою Генелюком

21 Червня 2024 17:34
21 червня Підгайцівська громада останню земну шану віддала Захиснику України з села Воротнів Генелюку Миколі Петровичу.

У супроводі величезної колони автомобілів з прапорами кортеж Героя рухався з Луцька до Воротнева, повідомили у громаді.

Люди зустрічали Захисника, схилившись на коліна, а дорогу у селах Підгайці, Лище та Воротнів встелили квітами. Віддати шану мужньому воїну Миколі Генелюку, підтримати дружину загиблого Ірину та сина прийшли сотні людей.

44-річний Захисник боронив Батьківщину від початку 2024 року. Солдат був заступником командира бойової машини, навідником-оператором роти спеціального призначення. Загинув Микола Генелюк, потрапивши під ворожий вогонь при виконанні завдань з недопущення просування противника поблизу н.п. Красногорівка Донецької області.

Останній земний шлях Героя пролягав рідними вулицями, адже Микола Генелюк навчався у Воротнівській гімназії та Лищенському ліцеї. У Воротневі він народився і виріс, створив чудову люблячу родину.

Після прощань вдома, траурна хода попрямувала у супроводі військового оркестру до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де відспівали бійця. Поховали Героя на кладовищі села Воротнів з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus