USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Встановлено особу бійця ЗСУ, якого обезголовили окупанти на Донеччині

19 Червня 2024 13:33
Генеральний прокурор Андрій Костін повідомив, що встановлено особу військового, якого обезголовили окупанти на Донеччині, також ідентифіковано російських командирів, відповідальних за військовий злочин.

Про це пише УП.

«Щодо розслідування жорстокого вбивства захисника України на Донеччині, про яке стало відомо вчора. Встановлено особу загиблого. Наразі ми не можемо назвати його імені, адже тривають процедури для остаточного підтвердження його даних», – зазначив Костін.

За його словами, також було ідентифіковано російських командирів, які потенційно відповідальні за обезголовлення українського захисника.

«Триває комплекс заходів щодо перевірки цієї інформації», – наголосив генпрокурор.

Костін додав, що цей факт є ще одним підтвердженням, що повна зневага до міжнародного права та загальнолюдської моралі – це державна політика країни-терориста Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
але Показати IP 19 Червня 2024 15:57
Десь кимось є зафіксований сам факт обезголовлення? Чи черговий піар - хід марафонщиків?
ухілянт Показати IP 19 Червня 2024 17:38
далі годуйте плєнних пєчєньками з чаями лохи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus