USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Всьоме за ґрати: волинянин отримав три роки за крадіжку дитячого велосипеда

Сьогодні 06:43
Уродженець Луцького району отримав сьому судимість. Він вкрав чужий велосипед, за що відсидить три роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Сергій Д. зазіхнув на дитячий велосипед 14 травня 2024 року у Луцьку. Він привласнив його, перебуваючи поблизу багатоквартирного будинку на бульварі Дружби Народів (нині вже бульвар Івана Газюка, – ВН), поки ніхто не бачив. Сума збитків, завданих власниці, склала 4016 гривень.

Чоловіку інкримінували правопорушення за ч.4 ст.185 КК України, тобто викрадення чужого майна, що вчинене повторно і в умовах воєнного стану.

Читати ще: Волинянин вкрав велосипед біля «Копійочки», за що отримав 5,5 року тюрми

Обвинувачений свою вину повністю визнав, щиро розкаявся, просив суворо його не карати. Як зазначив, велосипед потерпілій повернув. Відомо, що чоловік вже мав шість судимостей, зокрема – за крадіжки. Він не працює та характеризується негативно.

Потерпіла на суд не з’явилася, подавши заяву про слухання справи за її відсутності. Щодо покарання, то покладалася на розсуд судді.

У підсумку Феміда визнала Сергія Д. винним, призначивши три роки позбавлення волі.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus