USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Танці біля замку Любарта та парку: волинські медики швидкої взяли участь у всеукраїнському флешмобі. Відео

22 Травня 2021 07:00
Працівники комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» приєдналися до всеукраїнського флешмобу, присвяченого відзначенню Всесвітнього дня екстреної медичної допомоги «EMDAY 2021», який святкують 27 травня.

Відео танцю під ритм «Jerusalema Dance Challenge» опублікували на сайті медичної установи.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, цей флешмоб – це підтримка міжнародного челенджу екстрених допомог, який розпочинався у Прибалтиці.

«Всі екстрені допомоги в Україні підтримують цей челендж, зокрема і ми. В нашому центрі все організував медичний директор Анатолій Каленюк. Працівники почали тренуватися та репетирувати з понеділка і до кінця тижня відео вже було зняте. Ми запросили професійного оператора, який також знімає дроном, звернулися до поліції, аби забезпечити порядок в місцях зйомки, і в нас все вийшло з першого разу. Коли ми побачили готове відео, то були у захваті, адже ніхто нікого не змушував, працівники самі з радістю зголосилися на участь», – зазначив Володимир Шмаль.

З його слів, організаційний комітет в Києві дав високу оцінку відео, тож працівників це надихнуло, і вони хочуть далі робити ролики, популяризуючи не лише екстрену допомогу, а й Волинь та Луцьк.
«У відео помітно, як ми популяризуємо Луцький замок, а також центральний парк. Коли люди побачать ролик на youtube, то вони, можливо, захочуть приїхати до Луцька, аби побачити замок вживу, попити кави в затишних місцях. Тобто це і промоція міста також», – підсумував Володимир Шмаль.

Відзначимо, що флемоб підтримали більшість центрів екстреної допомоги, зокрема у Рівному, Вінниці, Черкасах, Києві.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вдячний Показати IP 22 Травня 2021 08:03
Дякую, що ви є. Здоров'я вам! І терпіння.
Оля Показати IP 22 Травня 2021 11:14
Ну такЕ собі відео... Що нЕбуДь
Анонім Показати IP 22 Травня 2021 14:01
Може собі організувати якись флешмоб, щоб гарячу воду ввімкнули, а то всі забули, що майже ціле місто без води
Знаю Показати IP 22 Травня 2021 14:34
Дивився відео інших, областей Луцьку дуже слабенько зроблено Організатору -

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus