USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.53

Всесвітньо відомий співак допоможе відновити будинки українських сімей

25 Січня 2023 23:14
Всесвітньо відомий виконавець кантрі-музики, багаторазовий лауреат премії «Греммі» та Academy Of Country Music Awards Бред Пейслі приєднався до команди послів платформи UNITED24 і підтримуватиме напрямок «Відновлення України».

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

«Ми повинні залучати якомога більше відомих людей, які будуть привертати увагу до відновлення постраждалих від війни будинків для українців», – написав Зеленський у своєму Telegram-каналі.

Пейслі ж відповів, що як і багато людей в Америці не знав, як допомогти Україні зі США. Однак він радий, що йому вдалося приєднатися до платформи і простягнути руку допомоги українцям.

«Як американець я бачу, як ми схожі, скільки у нас спільних цінностей з відважними українцями, і я зосереджу зусилля на тому, щоб допомогти українським сім’ям відновити свій будинок і повернутися додому», – сказав артист.

Бред Пейслі – американський кантрі-виконавець і автор пісень, один з найпопулярніших в 2006-2010 роках у своєму стилі в Billboard Top 200.

У віці десяти років Пейслі вперше виступив перед публікою в церкві. У 13 років він написав свою першу пісню «Born on Christmas Day». Пейслі брав уроки гри на гітарі у місцевого гітариста Кларенс Годдарда, з яким незабаром створив групу під назвою Brad Paisley and the c-Notes.

У 2011 році Пейслі випустив автобіографічну книгу «Щоденник музиканта» про те, як формувалася його доля під впливом гітарної музики різних стилів: кантрі, блюзу і рок-н-ролу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus