USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Вселенського патріарха Варфоломія знову госпіталізували у США

3 Листопада 2021 23:12
Його Всесвятість Вселенський патріарх Варфоломій, який перебуває з візитом у Сполучених Штатах, буде сьогодні госпіталізований до лікарні.

Про це повідомили в Американській архієпархії Вселенського Патріархату в США, пише Главком.

«За результатами огляду в лікарні Mount Sinai на Мангеттені, а також консультацій з лікарями, Його Всесвятість Вселенський патріарх Варфоломій буде госпіталізований сьогодні в другій половині дня до лікарні для проведення ангіограми, яка оцінить необхідність встановлення стенту», – зазначається в повідомленні.

Інших деталей щодо стану здоров’я патріарха не уточнюється.

Нагадаємо, патріарх прибув до Сполучених Штатів 23 жовтня. У неділю, за інформацією архієпископії, він відчув себе зле через тривалий переліт і напружений графік. Патріарха доставили в лікарню Університету Джорджа Вашингтона.

У понеділок пресслужба американської архієпископії Константинопольського патріархату повідомила, що він був виписаний з лікарні. Очікувалося, що Варфоломій залишиться в США до 3 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 4 Листопада 2021 05:55
то потрошенківський томос аукається.....
Лучанин до Я Показати IP 4 Листопада 2021 10:24
Звісно, як би не томос, то ще б марафони бігав у 81 рік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus