USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Все, що ви хотіли знати про рулонні штори*

1 Червня 2021 09:58
Цей тип декору для вікон відрізняється універсальністю, естетичним виглядом, прекрасно захищає від сонячних променів. Тому не дивно, що рулонні жалюзі стають дуже популярними. Їх однаково успішно використовують для облаштування квартир, будинків або офісних приміщень. Розглянемо особливості конструкції далі.

Що таке жалюзі рулонного типу

Почати варто з визначення. Рулонні штори – це вироби, що складаються з цілісного полотна тканини і валового механізму. Останній одночасно виконує і функцію карниза. Він кріпиться над отвором вікна, фіксуючи конструкцію. У нижній частині жалюзі передбачена планка-обважнювач, щоб рівномірно розмотувати штору.

Для регулювання положення використовується спеціальний ланцюжок, розташований збоку. Правда, в магазинах зустрічаються і більш високотехнологічні варіанти рулонних жалюзі на вікна, в яких управління здійснюється дистанційно (за допомогою пульта).

Переваги такого декору для вікон

Очевидні плюси напевно зацікавлять потенційних покупців.

Конструкція надійно захищає від сонячного світла і цікавих поглядів сторонніх. При цьому не займає багато місця і не накопичує пил.

Можна підібрати вдалий варіант віконних жалюзі рулонних, орієнтуючись на особливості приміщення. Наприклад, в спальню доречно повісити виріб з світлонепроникної тканини, тоді як для вітальні або офісу цілком зійдуть відкриті штори.

У продажу доступні стильні варіанти рулонних жалюзі на замовлення: незвичайного кольору, з принтами або складними малюнками. Кожен покупець вибере виріб, який ідеально підходить під дизайн інтер’єру.
Особливості догляду

Окремо порадує легкість експлуатації. Штори розглянутого типу виготовляються з тканини зі спеціальним просоченням, яке не вразливе до пилу, вологи і забруднення. Тому такі вироби потрібно час від часу протирати чистим шматком м’якої матерії, злегка змоченим водою. На цьому догляд за ними закінчується.

Великий асортимент якісних сонцезахисних конструкцій за доступною ціною пропонує компанія «Жалюзі-Сервіс». Продукція відповідає стандартам ДСТУ. У клієнтів є можливість придбати товари в філіях компанії або зробити замовлення в інтернет-магазині з доставкою по Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus