USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

«Все буде UA!»: у Луцьку погасили марку до Дня Незалежності України

Сьогодні 14:34
Напередодні Дня Незалежності по всій країні відбулось спецпогашення нової марки Укрпошти «Все буде UA!». На Волині марку урочисто погасили в головній адмінбудівлі області начальник ОВА Юрій Погуляйко, голова обласної ради Григорій Недопад і територіальна менеджерка АТ «Укрпошта» Людмила Музичук.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОВА.

«У 1994 році до 3-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустила поштовий блок, на якому вперше була зображена мапа України. Її особливість також полягала в тому, що це була перша марка надрукована в Україні. Сьогодні, через 30 років, Укрпошта знову випускає марку із зображенням нашої країни під гаслом «Все буде UA!». В цій фразі приховано пророцтво про наше майбутнє – ми витримаємо всі випробування, здобудемо перемогу і знову відбудуємо Україну», – розповіла представниця АТ «Укрпошта» Людмила Музичук.

«Сили оборони відстоюють нашу територіальну цілісність, а Укрпошта карбує цілісність української держави у поштових марках, які несуть це послання всьому світу. Дякую за ініціативу!» – зауважив очільник області Юрій Погуляйко під час події.
Читати ще: У Луцьку погасили марку «Податки. Армія. Перемога»

До слова, тираж нової марки 800 000 примірників. Номінал марки U, еквівалентом 15 гривень. Кількість марок в аркуші вісім. Художник марки, конвертів, карток та штемпеля «Перший день» – Нікіта Тітов, автор відомого поштового випуску «Передова».

З 23 серпня продукцію випуску «Все буде UA!» можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях, а також онлайн у Поштовому маркеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
vasyan Показати IP Сьогодні 16:56
ПОТУЖНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus