USD 41.15 41.50
  • USD 41.15 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Влетів у дерево на мотоциклі: на Волині судили винуватця ДТП, в якій загинув 17-річний хлопець

11 Грудня 2020 21:23
На Волині судили неповнолітнього мотоцикліста, який у нетверезому стані скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув 17-річний юнак.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду Волинської області.

Так, 18 березня обвинувачений, який є учнем НВК «Маневицька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 – гімназія», після опівночі рухався мотоциклом вулицею Незалежності в селищі Маневичі. Не впоравшись з керуванням, юнак виїхав на узбіччя та зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії неповнолітній пасажир мотоцикла отримав травми несумісні з життям.

У суді неповнолітній водій визнав свою вину, розповівши, що до моменту ДТП випив півтора літра пива. Моменту самої аварії він не пам`ятав, а пригадував події лише з моменту приїзду працівників поліції. У вчиненому щиро розкаявся та просив вибачення у потерпілої.

Потерпіла не мала претензій до обвинуваченого та, своєю чергою, попросила суд суворо не карати його.

Тож суд призначив неповнолітньому мотоциклісту покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керування на один рік, змінивши на рік умовного терміну.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus