USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Врятували чоловіка та кота: у Нововолинську горіла квартира

5 Червня 2024 09:01
Пожежа трапилася 4 червня близько 22:00 у Нововолинську в одній із багатоповерхівок, що у мікрорайоні Шахтарському.

Зі слів очевидців, горіла квартира на п’ятому поверсі. Небайдужі люди викликали рятувальників на місце події. Відомо, що із задимленої квартири вдалося врятувати чоловіка та кота.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини речник ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров, виклик про пожежу надійшов о 21:40. Повідомлялось, що горіла двокімнатна квартира. На місце оперативно виїхали рятувальники. Вогнем пошкодженні речі домашнього вжитку, меблі та стіни у кімнаті.

Ліквідовано пожежу о 22:37.

Під час пожежі постраждав орендар квартири, чоловіка госпіталізували у нововолинську міську лікарню.

Як інформували, протягом минулого тижня рятувальники Волині ліквідували 33 пожежі та здійснили 9 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus