USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Вразило диво народження: лучанин приїхав із військової служби на партнерські пологи

19 Грудня 2023 15:18
Із війська – в пологовий будинок. Та ще й на партнерські пологи. Захисник Денис Щолоков приїхав у відпустку на час народження донечки. Тато-військовий у Луцькому пологовому будинку поділився емоціями й навіть у такий день не забув нагадати, кому завдячуємо митями радості.

«Дружина – лучанка. Я – лучанин. Виходить, це третя лучанка в мене на руках», – говорить Денис Щолоков, заколисуючи новонароджену донечку. Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Чоловік охоче розповідає про партнерські пологи: «Я завжди жив у такій парадигмі: я ніколи не прийду на пологи своєї дитини. Я завжди думав, ящо таке побачу, то мене зможе відвернути. Але, видно, є якісь вищі сили, які підказали мені правильну позицію – перебувати на пологах, щоб я міг бути правильною підтримкою й опорою для своєї дружини, щоб їй було легше».

«Навіть не уявляю, якби його не було... Мені треба була підтримка – і моральна, і фізична. Він мене заспокоював», – додає Юлія Щолокова.

Новонароджену донечку подружжя назвало Варварою.

Денис Щолоков – уже 22-й місяць на військовій службі. Відпустку йому надали з огляду на пологи дружини. Найсильніші його враження на сьогодні – диво народження.

«Реакція в мене була, коли я тримав її за руку і вона з’явилася на світ. Ці перші крики. А реакції на тест у мене не було. Я не розумів, що там – дві палочки», – пригадує чоловік.

Дівчинка Варвара народилася зі зростом 52 сантиметри, вагою три кілограми й майже 300 грамів.

«Ми вже дуже давно знали, що буде Варвара. Ми виношували цю ідею. Ми назвали Варварою, а потім тільки подивилися в календарі, що, виходить, уже за старим стилем 17 грудня в неї був День ангела, а вона народилася 15. Ми вирішили, що це просто доля», – коментує подружжя.
Читати ще: 34-річна волинянка, якій ставили діагноз безпліддя, народила одинадцяту дитину: «Сім’я – це найбільше щастя»

Молода мама упевнена: всі негаразди переможе любов. Юлія пишається тим, що поєднала життя з військовослужбовцем.

«Любов переможе все. Любов переможе всі негаразди. В мене не було сумнівів, що я не зможу з ним зустрічатися, одружитися, народити дитину, бо він – військовослужбовець. Просто кохання – це найголовніше», – переконана Юлія.

Денис додає: «Всі ми маємо дякувати і знати, що це все завдяки пацанам, які не бачать своїх дітей і живуть у тій холодній землі. І кожен день треба прокидатися з думкою, що в нас війна і що необхідно допомагати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus