USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

ВР схвалила санкції проти ОПК Росії на 50 років

22 Листопада 2023 12:16
Верховна Рада підтримала ухвалу про затвердження рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) щодо секторальних обмежувальних заходів відносно оборонно-промислового комплексу сфери Росії та Білорусі терміном на 50 років.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

На голосуванні у парламенті відповідна законодавча ініціатива (№ 10271) Президента Володимира Зеленського отримала підтримку 304 депутатів.

Йдеться про рішення РНБО від 20 листопада «Про застосування секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до РФ та Республіки Білорусь в оборонно-промисловій сфері».

Читати ще: Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції щодо Азарова, Царьова і Табачника

«Вказаним рішенням РНБО підтримала внесені КМУ пропозиції щодо застосування певних секторальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) в оборонно-промисловій сфері строком на 50 років», – йдеться в повідомленні.

20 листопада Зеленський вніс до Ради законопроект про секторальні санкції до РФ та Білорусі в оборонно-промисловій сфері на 50 років. У документі пропонувалося затвердити відповідне рішення РНБО від того ж дня. Закон передбачає припинення дії будь-яких спільних проектів та промислових програм у сфері безпеки і оборони, учасниками яких є резиденти Росії чи Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus