USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Вперше в історії нардепу повідомили про підозру через кнопкодавство

12 Лютого 2021 11:08
Нардепу Верховної Ради повідомили про підозру за «кнопкодавство». Як повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова, це перший випадок у практиці. За інформацією ЗМІ, мовиться про парламентаря від групи «Довіра» Владислава Поляка.

Як написала у соцмережі Венедіктова, нардепа підозрюють у зловживанні владою або службовим становищем, що спричинило важкі наслідки, повідомляє 24 канал.

«Нардеп під час розгляду поправок до законопроєкту щодо обігу земель сільськогосподарського призначення неодноразово здійснював неособисте голосування з використанням персональної картки колеги», – написала генпрокурорка.

Парламентаря викликали до Офісу Генпрокурора 11 лютого, аби вручити повідомлення про підозру. Проте, як наголосила Венедіктова, політик не з’явився та причину своєї відсутності не повідомив.

«Письмове повідомлення про підозру у порядку, передбаченому КПК України, направлено до Апарату Верховної Ради України, за місцем проживання парламентаря, на його електронну пошту та інші відомі стороні обвинувачення засоби зв’язку», – розповіла генпрокурорка.

В Офісі генпрокурора кажуть, що кримінальна відповідальність за кнопкодавство – важливий запобіжник.

Тим часом, Інтерфакс-Україна з посиланням на власні джерела повідомляє, що повідомили про підозру нардепу від групи «Довіра» Владиславу Поляку. Він – безпартійний, обраний до Ради на мажоритарному округу на Закарпатті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олександр Показати IP 12 Лютого 2021 11:48
Давно пора! А чому тільки одному нардепу? Із ЗМІ відомо, що такі кримінальні правопорушення скоювались не тільки цим нардепом.
Класно Показати IP 12 Лютого 2021 11:55
Показуха.
Цап-відбувайло Показати IP 12 Лютого 2021 11:57
Таки знайшли слабого. Своїм все можна , а Юлькіних чи Пєтіних зачепити страшно?
А? до Цап-відбувайло Показати IP 12 Лютого 2021 13:08
А слуг в першу чергу!
Клава Показати IP 12 Лютого 2021 14:24
даєш ще кнопку під д.пу !..
Козак Гав гав рилюк Показати IP 12 Лютого 2021 15:26
А якщо кнопочка зелена, то буде і машинка і хатка.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus