USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

«Возз'єднайте Єву Браун з Фюрером»: коханку Путіна вимагають вигнати зі Швейцарії

16 Березня 2022 03:58
Російська гімнастка Аліна Кабаєва, яка за інформацією ЗМІ є коханкою президента РФ Путіна, потрапила під приціл активістів. Її вимагають вигнати зі Швейцарії, де вона відсиджується разом із чотирма дітьми від диктатора.

Активісти створили петицію під назвою «Швейцарія, навіщо ви прихистили посібників путінського режиму??!» на сайті change.org, пише УНІАН.

У ній зазначено, що громадяни Росії, України та Білорусі звертаються до влади Швейцарії з проханням з приводу Кабаєвої. Колишню гімнастку в петиції називають «Євою Браун» (коханка Гітлера, – ред.), а Путіна – «Фюрером».

«Широкому колу громадськості стало відомо, що зловісна фігура російської політичної та медійної сфери, колишня професійна спортсменка Аліна Кабаєва, яка є особистою улюбленицею божевільного диктатора і військового злочинця Путіна, який влаштував напад на Україну, зникла від наслідків введених проти Росії санкцій», – вказали активісти.

Автори петиції зазначили, що Швейцарія вперше в сучасній історії порушила свій нейтралітет і приєдналася до санкцій проти Путіна. Однак його коханка продовжує ховатися в цій країні.

«Хочемо нагадати, що пані Аліна Кабаєва не просто проста жінка, заплямована зв’язком з російським диктатором, а й злочинниця проти людства.... Аліна Кабаєва підтримує цю війну, описуючи її не як агресивну війну, що суперечить міжнародному праву, а як «спецоперацію», – додали в петиції.

Активісти просять уряд Швейцарії звернути увагу на перебування Кабаєвої в цій країні. Автори петиції наполягають на тому, що коханці Путіна не можна дозволяти жити за межами РФ.

«Просимо бути принциповим у випадку сьогоднішнього злочину проти людяності всіх бенефіціарів путінського режиму! Будь ласка, возз’єднайте «Єву Браун» з її «Фюрером!» – підсумували активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 16 Березня 2022 08:08
Ту сукув Мапіуполь, а виплод в Киів, Харків, Херсон і Гостомель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus