USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Воїни князівської бригади і сталевої сотки отримали допомогу від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

30 Травня 2024 16:02
Поки військові боронять країну на передовій, у тилу мають всіляко сприяти їхнім подвигам. Захисникам необхідно відчувати підтримку за спиною і мати впевненість, що про них не забули.

Відгукнувшись на запит військових, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав корисні речі волинським військовим формуванням. Так, 100 окрема механізована бригада отримала 12 ноутбуків, а 14-й бригаді передали вісім безпілотників.

Ноутбуки та дрони днями забрали українські захисники для виконання бойових завдань.
Військовий 100-ї ОМБр Володимир висловив вдячність за надану техніку. З його слів, ноутбуки необхідні військовим для фіксації позицій ворога під час аеророзвідки. Із отриманої картинки захисники аналізують подальші дії окупантів, знешкоджуючи їх.

Як додав, волинська «сталева сотка» успішно захищала Україну понад два роки, а зараз перебуває на відновленні.

Читати ще: 300 доларів можуть знищити танк вартістю кілька мільйонів: як під Луцьком тестували FPV-дрони. Фото

«З 2022 року наша бригада виконувала завдання із захисту Батьківщини в Донецькій та Луганській областях. За цей час зарекомендувала себе якнайкраще. Втім, війна триває, тому ми потребуємо поповнення особового складу на різні спеціальності. Закликаю людей, які мотивовані захищати державу, долучатися до наших лав», – наголосив військовослужбовець.
Читати ще: Бійці 100-ї бригади отримали 20 телевізорів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала, що поки воїни ціною здоров’я та життя дбають про нашу свободу й незалежність, обов’язок кожного – допомагати їм.
«Незважаючи на те, що війна триває довго, зупинятися з допомогою військовим не можемо й не маємо права. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» постійно реагує на запити бійців, особливо тих бригад, де служать лучани та волиняни. Командування 100-ї бригади звернулося з проханням забезпечити ноутбуками, адже техніка їм потрібна для виконання завдань. Днями також отримали повідомлення від 14-ї бригади, у якій теж багато волинян. Там просили придбати вісім FPV-дронів. Не обидва запити відреагували», – наголосила Катерина Шкльода.

Очільниця Фонду також зауважила, що є й інші запити від захисників, які поступово намагаються задовольнити.
Як ми писали, Фонд передавав на гарячі напрямки мікроавтобуси Volkswagen Transporter Т4, відремонтовані броньовані КрАЗи, бронежилети, каски, турнікети, медикаменти, квадрокоптери, планшети, рації, відеокамери, приціли, рушниці-антидрони для боротьби з ворожими безпілотниками та інше.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus