USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Воскреслий» Бабченко продає інтерв'ю з собою за $ 50 тисяч

4 Червня 2018 16:12
Сьогодні, 4 червня, через майже тиждень після початку кримінального онлайн-марафону з імітацією розстрілу російського журналіста Аркадія Бабченка, він озвучив суму, за яку згоден надати інтерв'ю колегам-журналістам.

Як написав журналіст на своїй сторінці в Facebook, інтерв'ю він готовий давати за $ 50 тисяч мінімум, пише «Країна».

За словами Бабченка, такі гроші йому потрібні, щоб "Почати життя з нуля".

«Колеги, я все розумію. Але повірте - у мене зараз такий купу проблем, мені потрібно в черговий раз життя заново з нуля будувати, щоб я міг думати ще й про те, як робити вам рейтинги і контент. Тому давайте так: п'ятдесят штук баксів - і ексклюзивне інтерв'ю ваше.Я шалено втомився. Я вичавлений повністю. Останні кілька днів я був на грані нервового зриву. Будь ласка, не смикайте мене. Дайте ожити. Дякую», - написав він.

Фото: facebook.com/babchenkoa

Незабаром після цього, головний редактор інтернет-видання "Гордон" Олеся Бацман розповіла про те, як Бабченко відмовився давати інтерв'ю безкоштовно.

"Аркадій сказав, що тепер ексклюзивні інтерв'ю він дає тільки за гроші, розглядаючи суму від 50 тисяч." Гривень? ", - несміливо уточнили ми." Доларів "- впевнено промовив Аркадій, і додав, що за 60 тисяч він точно погодиться! Коли Аркадія Бабченко вбили, і я дізналася, що у нього залишилося 6 прийомних дітей, я написала його близьким друзям з проханням зв'язати нас з його дружиною, щоб вона дала номер своєї картки і ми оперативно організували всеукраїнський збір грошей, щоб допомогти його родині.

Зараз, мабуть, нам потрібно організувати акцію зі збору 50 тисяч доларів для Аркадія за інтерв'ю. Тепер ексклюзивні інтерв'ю він дає тільки за гроші, розглядаючи суму від $ 50 тисяч ... І додав, що за 60 тисяч він точно погодиться ", - написала Бацман.

Фото: facebook.com/alesia.batsman

Це повідомлення викликало потік троллінгу на адресу Бабченка, який, виходить, після воскресіння, вирішив відкрито заробити на своєму імені.

Мабуть, щоб перебити неоднозначне враження від своїх слів, Бабченко вирішив написати, що нібито телеканал "Росія" погодився заплатити такі гроші, але він цю пропозицію відкинув у грубій формі.

"Друзі мої, якщо ви до сих пір так нічого ще й не зрозуміли, скажу вам простими словами - пропозиція тільки для ЗМІ, а не для @дськиіх пропагандонів, засуньте свої гроші собі в дупу і йдіть на@, @ляді, і навіть не думайте мені писати ні з якими своїми @дкими кривавими грошима - так доступно?

А на ваш телеканал я, безумовно, обов'язково приїду. Тільки пізніше. І на "Абрамсі". І не для інтерв'ю. Дякую за увагу ", - уклав він.

Фото: facebook.com/babchenkoa

Раніше силовики заявили про 47 потенційних жертв у справі Бабченка. Серед них – Матвій Ганопольський та Євгеній Кісєльов.

ЧИТАТИ ЩЕ: СПЕКТАКЛЬ ІЗ БАБЧЕНКОМ – ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ВТРИМАТИ ГРИЦАКА НА ПОСАДІ, – ЖУРНАЛІСТ

Увечері 29 травня повідомлялося, що Бабченка застрелили на порозі власної квартири в Києві. 30 травня стало відомо, що "вбивство" Бабченка виявилося спецоперацією СБУ, яка тривала два місяці. В організації «Репортери без кордонів» розкритикували інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка українськими правоохоронцями. Також негативну реакцію це викликало і в ОБСЄ. Виконавцем «вбивства» російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка виявився учасник АТО Олексій Цимбалюк. Підозрюваний у організації замовного вбивства журналіста Аркадія Бабченка – Борис Герман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Червня 2018 16:18
А в людей пенсii якi? За шо йому
АнтиАнатоль Показати IP 4 Червня 2018 16:31
Правильно. Безплатно тільки ворони каркають. Всяка гн*да буде брати інтервю, а потім перекручувати і брехати.
Степан (Крымчанин) Показати IP 4 Червня 2018 19:18
На росТВ заробляє Погребінський, Ковтун, і ще десяток так званих "експертів". Вартість 5-6 тис доларів за одну педарачу. Таких ток-шоу на росТВ за тиждень десяток.
Олег Показати IP 4 Червня 2018 21:10
Може -Героя Украіни та відразу в нардепи.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus