USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Ворог вдарив по Кривому Рогу балістикою, по Шостці – КАБами і «Шахедами», є поранені та загиблий

Сьогодні 08:40
У суботу ввечері російські війська завдали ударів двома балістичними ракетами по Кривому Рогу. Наразі відомо, що постраждли 17 людей, з них восьмеро перебувають у лікарні в стані середньої тяжкості.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає УП.

Пошкоджено 15 будинків, три заклади освіти, три адмінбудівлі (райвиконком, УПСЗН, Пенсійний фонд), сім об'єктів бізнесу, готель, три пожежні машини, 20 автомобілів.

Відразу на місце прибули всі оперативні, медичні та комунальні служби. Ліквідація наслідків ударів триває, сформовані бригади комунальників також нададуть допомогу у закритті вибитих вікон тим, кому потрібна допомога, насамперед пенсіонерам та маломобільним людям.

У Кривому Розі усі служби, лікарні, соціальні установи та комунальний транспорт працюють.
Уночі по Шостці Сумської області росіяни завдали авіаудару.

Про це повідомив Шосткинський міський голова Микола Нога, передає Укрінформ.

Читати ще: США: Якщо КНДР відправить війська на війну проти України, це свідчитиме про відчай РФ

«Минулої ночі російський агресор здійснив масовану атаку Шосткинської громади. Атакували КАБи та «Шахеди», з яких три силами ППО було знищено! За попередніми даними, один чоловік загинув, 11 людей дістали поранення різного ступеня тяжкості», – йдеться у дописі.

Міський голова уточнив, що внаслідок атаки пошкоджень зазнали об’єкти критичної інфраструктури, дві школи, дитсадок, поліклініка, медичні заклади, 28 багатоповерхових будинків.

Більшість жителів громади залишаються без електроенергії та водопостачання.

На місцях проводять аварійно-відновлювальні роботи, завершують розбирання завалів.

У місті розгорнули штаб ліквідації наслідків атаки, куди власники пошкодженого житла можуть звертатися по допомогу. Працюють пункти незламності, задіяно резервні генератори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus