USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

«Вони не знають російської мови, не розуміють один одного», – військовий з Луцька про найманців в армії РФ

Сьогодні 21:53
Ситуація на фронті наразі достатньо напружена. Російські окупанти штурмують абсолютно з усіх напрямків, з яких можуть, і шукають методи, щоб посунути лінію оборони ЗСУ. Противник надсилає на поле бою величезну кількість резервів, серед яких є іноземні найманці.

Про це заявив військовий з Луцька, командир екіпажу БПЛА «Кара Небесна» 4-ї бригади оперативного призначення «Рубіж» Андрій Отченаш в етері «Еспресо», цитує УНІАН.

«Ми вже помічали й темношкірих, й індусів, й інших найманців, які готові за гроші знищувати нашу країну. Вони дійсно дуже активно проводять штурмові дії, але оборону тримає бригада «Рубіж» і в них об’єктивно нічого не вдається. Навіть ті маленькі досягнення, які в них є коштують абсолютно неймовірних зусиль з величезною втратою особового складу. Коефіцієнт корисної дії при цьому абсолютно мінімальний», – пояснив військовий.

Читати ще: «Коли чоловіки гинуть, тікаючи від війни, це привід посміятися в бліндажі». Військовий з Луцька – про 24 лютого в Камбоджі, мобілізацію та життя в окопах
За оцінкою Отченаша, найманці не вміють воювати та не мають нормальної комунікації у підрозділах, оскільки не розуміють мови.

«Буває таке, умовно кажучи, якомусь індусу говорять: іди туди, там є бліндаж. Він іде аж до наших позицій. Тому що вони не розуміють російську мову, не розуміють один одного. Це просто черговий обман. Я більш ніж впевнений, що цим найманцям обіцяли значно кращі умови, кращі місця, їх просто відсилають на м’ясо, на смерть, де вони абсолютно не знають що їм робити, тому просто сидять під обстрілами. Найкращий варіант, звісно, щоб жоден з представників інших народностей не йшов воювати за цей кривавий російський імперіалістичний режим», – наголосив боєць.

Читати ще: РФ вербує мігрантів із Центральної Азії на війну в Україну, – британська розвідка

Він додав, що іноземці потрапляють в український полон і тут вже з ними спілкуються англійською, перекладачем та навіть своєрідними жестами.

Як повідомлялося раніше, Росія значно активізувала кампанію з набору іноземних найманців для війни проти України. Йдеться про рекрутинг живої сили у центральній Африці, зокрема – в Руанді, Бурунді, Конґо та Уганді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus